HR Advies & Interim

I have no special talent. I am only passionately curious.

Albert Einstein

Ik wil aansluiten bij de belevingswereld van mijn klanten, samen met hen op avontuur gaan, ze te prikkelen en verleiden. Niet omdat ik alle antwoorden heb want die zoeken we samen. En in dat zoeken heb ik veel ervaring.  Met mijn uitgebreide kennis van HR en mijn analytisch vermogen ben ik in staat om snel ondersteuning te bieden op operationeel, tactisch of strategisch niveau.

Ik ben beschikbaar voor interim opdrachten, bijvoorbeeld wanneer er tijdelijke vervanging nodig is op de HR afdeling. Of dat u behoefte hebt aan tijdelijke ondersteuning/deskundigheid bij HR trajecten, zoals het inrichten van verzuimmanagement of het opstellen van een opleidingsplan.

Daarnaast ik ervoor zorgen dat uw HR-beleid aansluit op de behoeften van de organisatie en medewerkers en u helpen met vragen, als:

  • ​Hoe gaat u om met verschillende generaties?
  • Hoe zorgt u dat de juiste medewerker op de juiste plaats terecht komt?
  • Hoe gaat u om met de verwachtingen en ontwikkelbehoeftes van medewerkers?
  • Hoe kunt u op een prettige manier afscheid nemen van medewerkers bij boventalligheid?

Geïnteresseerd?

Neem contact met me op